Meedoen of doneren

MEEDOEN OF DONEREN

DTO gelooft dat verandering kan worden bereikt door samenwerking. Daarom heten we iedereen van harte welkom die graag een bijdrage wil leveren aan het goede doel, hetzij in Nederland of over de hele wereld.

Doneren

-----------------------------

DTO kan haar doelen niet bereiken zonder jouw hulp. Elke donatie, klein en groot helpt ons een stap dichter bij het leveren van goede sanitataire kwaliteit en hygiëne over de hele wereld. Een donatie kan een verschil maken in het verbeteren van sanitaire voorzieningen.

 

Stichting DTO

BIC Code: RABONL2U

IBAN: NL08 RABO 0148 9432 17

 

Met uw donatie steunt u ons op meerdere vlakken:

  • DTO afstudeer programma: Een scholingsprogramma voor Bachelor en Master studenten om hen te ondersteunen in hun afstudeeronderzoek naar de behoefte van de eindgebruikers, deze te begrijpen en te zoeken naar innovatieve oplossingen voor sanitaire voorzieningen en gerelateerde uitdagingen.

 

  • Het verbeteren van sanitaire voorzieningen in Nederland en ontwikkelingslanden:

DTO is ervan overtuigd dat sanitaire voorzieningen een fundamenteel mensenrecht is voor iedereen. Ons doel is om de toegankelijkheid van toiletten in de hele wereld, vooral voor ouderen en mensen met een handicap te verbeteren.

 

  • Onderzoeken en onderwijs van DTO:

Onderwijs voor iedereen: DTO is toegewijd aan het brengen van kennis bij volwassenen over duurzaamheid en sanitaire voorzieningen in hun leven en dat begint met het onderwijzen van jonge kinderen over sanitaire voorzieningen en waarom het zo belangrijk is.

Sponsors & Partners

-----------------------------

DTO verwelkomt alle mensen en organisaties die graag partner of sponsor van de organisatie willen worden. Er zijn meerdere manieren om bij te dragen als sponsor / partner, zoals:

het delen van kennis en expertise, samenwerking bij onderzoek en projecten, financiële steun en donaties.

 

In het geval u geïnteresseerd bent om een partner of sponsor te worden neem dan contact met ons op (hyperlink) om te onderzoeken hoe u kunt profiteren van de samenwerking met ons.

Vacatures

-----------------------------

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures, maar aarzel niet om ons een idee, een innovatie of jouw open sollicitatie te sturen. Wij staan open voor nieuwe ideeën!

 

Stage & vrijwilligers

-----------------------------

DTO gelooft heilig in de kracht van de jeugd. Wij zijn blij met getalenteerde jonge professionals die staan te popelen om zich bij de organisatie aan te sluiten en bij te dragen aan onze missie.

 

De organisatie biedt veel mogelijkheden voor stagiaires en vrijwilligers op onregelmatige basis.

We staan open voor goede ideeën en initiatieven! Wil jij ook meedoen? Neem dan contact met ons op

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en evenementen,

schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.