NieuwsOver ons

Een nieuw tijdperk voor de DTO

nieuw tijdperk dto

In 2008 werd de Dutch Toilet Organisation (DTO) opgericht met het idee om de hygiëne en veiligheid van toiletvoorziening te vergroten. Nu, een aantal succesvolle jaren later, word het tijd om nieuw leven te blazen in onze organisatie. Om deze reden hebben wij een aantal veranderingen doorgevoerd waarvan we iedereen graag even op de hoogte stellen.

 

Een nieuwe teamlid…

Om te beginnen hebben we ons team versterkt met Hugh Anthony O’Neill, een expert in deze branche. Hugh heeft zowel commerciële als technische ervaring bij een aantal grote internationale bedrijven, die zich voornamelijk bevinden in de openbare toiletindustrie. Op het moment werkt hij als onafhankelijke consultant, waarbij hij bedrijven en andere organen helpt en op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen in de branche. Wij zijn ervan overtuigd dat wij zijn ervaring en het netwerk dat hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd goed kunnen gebruiken om onze doelen te bereiken. Hugh is enthousiast om bij ons aan de slag te gaan: “Ik zet me in om iedereen te voorzien van hygiënische openbare toiletten. Ik zie toiletvoorziening als een universeel recht”. Wij willen Hugh welkom heten en veel succes wensen als nieuw lid bij de DTO.

 

Een nieuwe website…

Daarnaast vonden we het tijd om onze website eens in een nieuw jasje te steken: een moderne website die past bij deze tijd. Door alles kort, maar krachtig te omschrijven hopen we duidelijk te informeren waar wij voor staan en welke activiteiten wij verrichten om onze doelen te bereiken. Bovendien willen we iedereen beter op de hoogte houden van onze bezigheden, wat we doen door frequent nieuwe artikelen op onze blog te publiceren. Op de blog willen we niet alleen informeren over onze werkzaamheden, maar ook belangrijk nieuws op het gebied van openbare toiletten verspreiden en artikelen schrijven die instanties aansporen om toiletvoorzieningen te verbeteren.

 

…Én een nieuwe aanpak

Hier blijft het niet bij, want we zijn nog steeds bezig met het doorontwikkelen van een nieuwe DTO. Zo willen we vaker en gerichter onze activiteiten uit gaan voeren en Nederland (en daar buiten) écht proberen in beweging te krijgen om de hygiëne en veiligheid van toiletvoorziening te vergroten.

 

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Kijk dan eens verder op onze ‘Over ons’ pagina en lees meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *