Ons werk

ONS WERK

Nederland

-----------------------------

DTO is opgericht vanuit de behoefte en noodzaak om voldoende goed toegankelijke en bruikbare , hygiënische openbare toiletvoorzieningen beschikbaar te hebben, vooral voor mensen met functiebeperkingen (ouderen gehandicapten). DTO verzamelt alle relevante kennis en volgt alle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van openbare toiletten.

DTO beheert en verspreidt deze kennis en wil daarmee innovaties en bewustwording voor sanitaire voorzieningen bevorderen.

In samenwerking met verschillende organisaties beschikt DTO over de kennis voor onderzoek naar de behoefte aan toilet voorzieningen en het vinden van innovatieve oplossingen voor beleidsmakers, gemeenten en overheden.

Ontwikkelingslanden

-----------------------------

DTO focust zich op de fundamentele redenen waarom sanitatie wordt verwaarloosd in bepaalde regio’s in de wereld. Volgens de Millennium Development Goals Report 2015 zijn er ongeveer 2,4 miljard mensen met toegang tot slechte sanitaire voorzieningen,waaronder bijna een miljard die het moeten doen zonder sanitaire voorziening.

 

DTO wil een bijdrage leveren aan het verminderen van de aanzienlijke sanitaire kloof tussen landelijke en stedelijke gebieden in de ontwikkeling van de regio’s door het aanbieden van praktische en innovatieve oplossingen in combinatie met voorlichting over sanitaire voorzieningen.

Educatie/onderwijs

-----------------------------

DTO gelooft heilig in de kracht van onderwijs en jeugd. Jongeren zijn leiders van morgen en goed onderwijs is van cruciaal belang om hen te steunen. Momenteel richt de organisatie zich op jongere kinderen en studenten in het hoger onderwijs.

 

DTO afstudeer programma is gericht op studenten die een afstudeer opdracht zoeken voor bachelor, master thesis of PhD, over water of sanitair. Naast het verstrekken van ondersteuning is er een mogelijkheid om je onderzoek in een project verder te verbeteren. In het geval je vragen of ideeën hebt voor onderzoek, neem dan contact met ons op

Heeft u vragen of suggesties, of heb je interesse om mee te doen, laat ons dat dan weten via contact!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en evenementen,

schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

2016 Copyright @ DTO. All Rights Reserved.

2016 Design by Luminique